Menu
Your Cart

Levering

Levertijd en Leveringsopties - VIKA Kozijnen

Levertijd en Leveringsopties:


Standaard Levertijd

De standaard levertijd voor onze producten bedraagt circa 25 werkdagen. Wij streven ernaar uw bestelling binnen deze termijn te leveren. Kies je voor een exclusieve kleur dan komen er 4 weken bovenop de 25 werkdagen.

Spoed Levertijd

Voor een snellere levering bieden wij een spoedoptie aan, waarbij u uw producten binnen 5 werkdagen kunt ontvangen. Houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is voor afhaling in Bellingwolde.

Aflevering of Kosteloos Ophalen

U heeft de flexibiliteit om uw kozijn of product te laten afleveren op uw gewenste locatie. Als alternatief kunt u het kosteloos ophalen bij onze fabriek in Bellingwolde, dit kan op de donderdag en graag van tevoren even contact met ons opnemen zodat wij het voor u kunnen klaarzetten.

Speciale Instructies voor Spoedlevering

Indien u kiest voor de spoedlevering van 5 werkdagen, verzoeken wij u om bij het afrekenen in het gedeelte 'Verzendmethodes' de optie 'Ophalen in Bellingwolde' te selecteren. Deze keuze is beschikbaar nadat u het product aan uw winkelmandje heeft toegevoegd.

Wat Kunt U Verwachten:

  • Veilige Verpakking: Onze kunststof kozijnen worden met de grootste zorg verpakt om schade tijdens het transport te minimaliseren. We investeren in duurzame verpakkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat uw producten in perfecte staat arriveren.
  • Nauwkeurige Leveringsinformatie: Binnenkort ontvangt u gedetailleerde informatie over de levering van uw kunststof kozijnen. Hierbij inbegrepen is de verwachte leverdatum en, indien van toepassing, een trackingnummer waarmee u de voortgang van uw zending kunt volgen.
  • Professionele Behandeling: Onze leveringspartners zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om uw kozijnen met professionaliteit en respect te behandelen. We streven ernaar om uw bestelling efficiënt en op het door u gewenste moment te bezorgen.
  • Ondersteuning bij Ontvangst: Bij de levering is het raadzaam om aanwezig te zijn om de ontvangst van de kunststof kozijnen te bevestigen. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u direct met de bezorger bespreken.

Status van de Bestelling

U krijgt van VIKA Kozijnen een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Zodra deze is ontvangen, ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Afhalen van uw Kozijnen

U kunt uw kozijnen gratis afhalen bij onze fabriek in Bellingwolde. Ons adres is:

Leidijksweg 17-06
9695 CP Bellingwolde

U kunt uw bestelde kozijnen alleen afhalen op donderdag. Graag van tevoren even een telefoontje, dan kunnen wij uw bestelde kozijnen alvast klaarzetten.

Zorg ervoor dat u over een aanhangwagen beschikt met voldoende (laad)ruimte. De laadruimte moet een open plateau zijn of de zijkanten moeten opengeklapt kunnen worden, anders kan de heftruck de bok niet laden. I.v.m. veiligheidsoverwegingen van de fabriek is het NIET mogelijk de bok af te pakken en de kozijnen los mee te nemen.

Contact

Heeft u verder nog vragen over uw bestelling of transport? Onze klantservice zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00.

M.u.v. vakantiedagen: Houd rekening met een langere levertijd tijdens vakanties. Deze informatie kunt u hier lezen.