Menu
Your Cart

Achterdeuren

Ons assortiment

Om het jou nog een stukje makkelijker te maken, hebben we de meest verkochte kozijnen alvast voor jou geselecteerd. Selecteer het kozijn dat je zoekt, voer de juiste maatvoering in, geef de opties aan en het kozijn is gereed voor bestelling.
Model: ACHTERDEUR GLAS BUITENDRAAIEND
Veiligheid en Stijl Gecombineerd. Stap in een wereld van veiligheid en stijl met onze achterdeur met glas. Deze deur belichaamt niet alleen de essentie van moderne architectuur, maar biedt ook een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en elegantie. ..
€1.252,35
Excl. BTW:€1.035,00
Model: ACHTERDEUR GLAS V1 BUITENDRAAIEND
Veiligheid en Stijl Gecombineerd. Stap in een wereld van veiligheid en stijl met onze achterdeur met borstwering. Deze deur belichaamt niet alleen de essentie van moderne architectuur, maar biedt ook een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en elegantie. Bui..
€1.252,35
Excl. BTW:€1.035,00
Model: ACHTERDEUR MET DICHT PANEEL
Veiligheid en Stijl Gecombineerd. Stap in een wereld van veiligheid en stijl met onze achterdeur met dicht paneel. Deze deur belichaamt niet alleen de essentie van moderne architectuur, maar biedt ook een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en elegantie. Bu..
€1.252,35
Excl. BTW:€1.035,00
Model: ACHTERDEUR MET PANEEL EN BOVENLICHT BUITENDRAAIEND
Innovatieve Welkomstpoort. Ontvang gasten in stijl met onze kunststof achterdeur, compleet met een verfijnd bovenlicht en een eigentijds kunststof paneel. Deze innovatieve entree is niet alleen een blikvanger, maar ook een uiting van modern design en functionaliteit. ..
€2.092,33
Excl. BTW:€1.729,20
Model: ACHTERDEUR MET ZIJLICHT RECHTS/LINKS
Exclusieve entree Stap binnen in een wereld van exclusieve elegantie met onze kunststof achterdeur, compleet met een eigentijds paneel en gracieuze zijlichten. Deze uitzonderlijke entree combineert verfijning, modern design en een overvloed aan natuurlijk licht. Zij..
€2.698,32
Excl. BTW:€2.230,02
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

De Voordelen van Kunststof Kozijnen: Een Slimme Keuze voor Moderne Woningen.

In de wereld van de bouw en renovatie hebben kunststof kozijnen de laatste jaren steeds meer terrein gewonnen, en met goede reden. Deze moderne alternatieven bieden talloze voordelen die ze tot een slimme keuze maken voor woningeigenaren.Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom kunststof kozijnen de voorkeur verdienen: