Bereken de prijs van uw kozijnen in 20 seconden!

Bij ons kunt u direct de prijzen voor uw kozijnen zelf bereken, snel en makkelijk. U hoeft geen offerte op te vragen, zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Zo kunt u de kozijnen, deuren en de kunststof schuifpuien zelf berekenen. U kunt de kleuren, soort profiel enz. invoeren, op die manier stelt u zelf de kunststof kozijnen naar wens samen.

Bereken de prijs van uw kozijnen

Kunststof kozijnen

De uitstraling van uw woning is belangrijk voor u; kunststof kozijnen zijn bepalend voor deze uitstraling. Door de vorm en de kleur kunt u uw eigen ideeën verwerken in het ontwerp van uw woning. Daarnaast kunnen uw nieuwe kunststof kozijnen op maat maken voor de perfecte pasvorm. Maar ook bij renovatie kunt u uw eigen voorkeuren verwerken in de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen online bestellen

Je kan het tegenwoordig niet zo gek bedenken of je kunt het bestellen, zo ook kunststof kozijnen. Bij VIKA kunt u op gemak uw kozijnen bestellen. Als u de maat opgemeten heeft wat u wilt hebben, kunt u hem gemakkelijk bestellen. Wij hebben diverse kozijnen, een vast kozijn, draaikiepramen en valramen. Vervolgens voert u de juiste afmetingen in millimeters in, kies uw kleur voor de binnen – en buitenkant, type glas en of er een ventilatierooster in wenst. Heeft u alles ingevuld? Klik dan op in winkelwagen.

Het profiel

VIKA Kunststof maakt gebruik van de S 9000 profielen van GEALAN. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Door het 3-dichting-systeem – en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting – worden de beste prestaties en waarden behaald op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Hang en sluitwerk

Het hang en sluitwerk dat door ons gebruikt wordt in onze ramen en deuren zijn van het merk Winkhaus. Winkhaus staat voor hoge kwaliteit en innovatieve systeemoplossingen voor toegangsorganisatie, raamtechniek en meer punt vergrendelingen die woningen rondom veiliger maken, goed doordacht zijn en sterk presteren: dat kenmerkt de innovatieve raamsystemen van Winkhaus. Wereldwijd waarderen kozijnenfabrikanten, dealers, opdrachtgevers en gebruikers vooral ook de hoge materiaal- en verwerkingskwaliteit van de duurzame Winkhaus-techniek. De robuuste oppervlaktes zorgen ervoor dat het fraaie aanzicht en de werking ook op lange termijn behouden blijven.

Kunststof deuren

De deuren van VIKA Kozijnen hebben een goede isolatie. Wij hebben een ruime keuze in deuren, zowel voordeuren, achterdeuren en dubbele tuindeuren. U kunt u deur volledig naar u eigen smaak samenstellen, wilt u hem volledig van glas, met borstwering of een paneel.? Bekijk ons aanbod online en maak u keuze.

Kunststof Schuifpuien

Schuifpuien halen buiten binnen. Laat uw tuin of balkon onderdeel worden van uw woonkamer. Een schuifpui van VIKA kozijnen geeft een ruimtelijk effect en het brengt meer licht in u woning. De schuifpuien van VIKA kozijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van vijf meter en zijn tweedelig of vierdelig.

Kunststof kozijnen prijzen

Bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen en de prijzen? De prijs is afhankelijk van de maat en het uiterlijk van het kozijn. U kunt zelf de prijs makkelijk online bij ons berekenen. Wilt u 1 raam of meerdere, met een draaikiepraam of valraam. Wanneer u de juiste variant hebt gekozen, vult u de afmetingen in en om de kleuren te bepalen. U kunt er ook voor kiezen als u een ventilatierooster in het kozijn wilt of niet. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag.

Montage van uw kozijnen

U heeft een keuze gemaakt en het kozijn besteld, bij het monteren hiervan heeft u ook montagemateriaal en afwerking materiaal nodig, ook dit hebben wij in onze webshop staan.

Voor het monteren van uw nieuwe kozijnen hebben wij een stappenplan gemaakt, deze kunt u hier lezen.

Kunststof vensterbank

Bij een nieuw raamkozijn hoort een bijpassende kunststof vensterbank! Wij hebben een ruime keuze uit vensterbanken. Bepaal zelf de kleur van uw vensterbank, door de uitgebreide keuzemogelijkheden. Of ga voor een natuurstenen uiterlijk.

Merken VIIKA Kozijnen