Laagste prijsgarantie

VIKA kunststof garandeert altijd de laagste prijs. De prijzen van onze concurrenten worden binnen een straal van 100 km nauwlettend in de gaten gehouden en zo nodig passen we onze prijzen direct aan.

Indien u binnen een straal van 100 km van VIKA te Bellingwolde toch een lagere offerte ontvangt, vertel het ons. Na controle passen we onze prijs niet alleen direct aan, maar ontvangt u ook nog eens 5% extra korting.

Voorwaarden van onze laagste prijsgarantie:

  • De producten dienen nieuw te zijn.
  • Het prijsverschil moet door VIKA kunststof controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of controle bij de betreffende aanbieder.
  • De betreffende aanbieder moet gevestigd zijn binnen een straal van 100 km van Vika kunststof in Nederland/Duitsland waar de offerte van afkomstig is.
  • Het product moet worden aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel, dus niet via internet.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings) uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijv. op het terrein van toelating in Nederland/Duitsland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten etc.
  • De producten dienen van dezelfde kwaliteit en uitvoering te zijn (profiel, kleur, houtnerf etc.)

Indien de klant bij aankoop aan VIKA kunststof kan aantonen dat het product elders en onder bovengenoemde voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal VIKA kunststof het product voor dezelfde prijs en 5% extra korting leveren aan de klant.